Usluge

MARKETING, INFORMATIKA, ICT, SAVJETOVANJE
ŽELIMO VAM POMOĆI

Naše usluge

MARKETING
Zdravstveni Turizam

Vlasnik ste privatne poliklinike, ordinacije ili specijalne bolnice? Obratite nam se s povjerenjem za cjelovita rješenja u zdravstvenom turizmu.

OPAC80
markstrat
MARKETING
Online & Offline Marketing

Marketing je po svojoj definiciji niz procesa koji za cilj imaju stvaranje, komuniciranje i isporuku vrijednosti kupcima odnosno potrošačima. Obratite nam se s povjerenjem za povećanje Vaše vidljivosti i dosega.

ICT
Konzultantske Usluge u ICT

Informacijsko-komunikacijska tehonologija sastavni je dio svake moderne i uspješne tvrtke. Bilo da trebate pomoć kod izbora uređaja, konfiguracija ili projektiranja mreže, mi smo stručno i iskusno rješenje za Vas.

services2
service-web
RAZVOJ
Internet Stranice / Trgovine

Zahvaljujući skoro 15 godina iskustva na zahtjevnom međunarodnom tržištu možemo Vam osigurati izradu Internet stranice i/ili Internet trgovine po najnovijim tehnološkim i sigurnosnim standardima.

KREACIJE
Grafički Dizajn

U mogućnosti smo pružiti Vam profesionalnu uslugu izrade vizualnog identiteta, logotipa, posjetnica, raznih vizuala i brendiranja za društvene mreže.

Design
Business Communications
SAVJETOVANJE
Poslovni Planovi / Savjetovanje

Izrada poslovnih planova i priprema potrebne dokumentacije za mjere Hrvatskoj zavoda za zapošljavanje, poslovno savjetovanje, izlasci na inozemna tržišta...

JAVITE NAM SE

Kontakt obrazac

NAŠI KONTAKTI

VERSADO
obrt za informatiku i marketing
vl. Roberto Posavec
Blok Vladimira Nazora 6,
32100 Vinkovci, Hrvatska
mob. +385976468506
versado@versado.hr

to top button