O nama

POVIJEST, MISIJA, VIZIJA
NAŠA POVIJEST

15 godina iskustva

Sve je počelo još u radnim 2000-im godinama izradom prvih Internet stranica osobne tematike, nakon toga razvojem i održavanjem tada najpoznatijih Internet stranica za mobilnu telefoniju, te suradnjom sa stotinama tvrtki na polju Internet marketinga.

Daljnjom edukacijom i istraživanjem prepoznali smo važnost marketinga i mogućnosti zdravstvenog turizma i tako ostvarili suradnju s ponajboljim liječnicima i bolnicama iz cijelog svijeta. Stoga, danas se možemo pohvaliti s 15 godina iskustva u navedenim područjima.

MISIJA
Opravdano povjerenje

Naša je misija, kroz suradnju s vrhunskim stručnjacima iz pojedinih područja, pružiti najkvalitetniju i najpouzdaniju uslugu za klijente koji su nam dali svoje povjerenje.

VIZIJA
Pouzdan partner

Naša je vizija postati Vaš prepoznatljiv partner i suradnik, sinonim za kvalitetu, pouzdanost i točnost u pružanju usluga za koje smo specijalizirani.

NAŠ ISKUSAN TIM

Upoznajte nas

Naš tim i poslovanje vodi gosp. Roberto Posavec, mag.oec., prvostupnik poslovne informatike i magistar marketinga, stručnjak za marketing posebnih područja s bogatim iskustvom u međunarodnom poslovanju, upravljanju procesima u marketingu i zdravstvenom turizmu. U suradnji s našim partnerima činimo tim vrhunskih stručnjaka u područjima ekonomije, marketinga, dizajna i informatike stoga smo u mogućnosti ponuditi Vam pouzdano, kvalitetno i cjelovito rješenje za sve Vaše potrebe.

roberto-g
ROBERTO POSAVEC
VLASNIK

Obratite nam se s povjerenjem na navedeni broj mobitela ili putem kontakt obrasca. Možemo dogovoriti neobvezujući zajednički sastanak s ciljem ostvarivanja suradnje. Mi smo Vam na raspolaganju!

PORTFOLIO
Neki od naših klijenata
clients

Ponosni smo na našu suradnju s mnogim poznatim i inovativnim tvrtakama, ustanovama, agencijama, bolnicama, liječnicima i privatnim osoba diljem svijeta. Zadovoljstvo naših klijenata je ujedno i naše zadovoljstvo i poticaj za daljnji rad i napredovanje. Neki od naših poznatijih partnera i klijenata su navedeni niže.

logo-istrazivac
selce logo
adeo-logo
etela-logo
logo-tassi
aksis-logo-hr-horizontal
špehar_logo_vodoravni_boja_svijetla_pozadina
spinoteka-logo
psd-samo-glavni
IAESST-logo
max-more-logo
vertebris
vertebralis-logo
gsmjavalogo
siemensjavalogo
rs
adsonarlogo
586efaf587dadaa6bf8d2a40
Dr. Jeff
ZOU V-B jpeg 400x
ISKUSTVA

Što naši klijenti kažu?

S gosp. Posavcem surađujem od 2009. godine na raznim projektima, primarno za razvoju i promociji zdravstvenog turizam u Hrvatskoj. Pored toga zajedno smo napisali 2 knjige. Njega i njegov tim mogu preporučiti kao kvalitetne i pouzdane partnere za sve zadatke.

safticmala
ROBERT SAFTIĆ Ravnatelj, Specijalna Bolnica Aksis

Roberto je pionir u promicanju minimalne invazivne kirurgije kirurgije u Zagrebu i ima izvrsne vještine u IT menadžmentu za poboljšanje odnosa liječnika i pacijenata. On je precizan i moćan u izvođenju kao multitalent u povezivanju pacijenata diljem svijeta s visoko-kvalificiranim kirurzima za rješavanje problema s kralježnicom. Njegov završni rad o multimediji u zdravstvenom turizmu je izvrstan. On nije samo pravi profesionalni menadžer, već i prekrasan čovjek s toplim radom u suradnji s poštovanjem za individualna mišljenja.

zeegers
WILLEM ZEEGERS Liječnik, Nizozemska/Njemačka

Roberto je posvećen promociji napredne kirurgije kralježnice i blisko je uključen u izvrstan posao koji se radu u hrvatskim bolnicama. On je također dragocjen i odan prijatelj.

knight
MARTIN KNIGHT Liječnik, Engleska

Ja sam dr. Gian Paolo Tassi, talijanski neurokirurg s više od 26 godina radnog iskustva u svim neurokirurškim poljima. Uvjeravam Vas, u skladu s mojim osobnim i izravnim iskustvom, da je Roberto Posavec najbolji stručnjak u medicinskom marketingu i povezanim Internetskim pitanjima.

tassi
GIAN PAOLO TASSI Liječnik, Italija

Bilo je veliko zadovoljstvo raditi s gospodinom Posavcem posljednjih godina na raznim projektima. Njegova predanost, stručnost, pouzdanost i osobnost pomogli su nam postići sve ciljeve unutar očekivanih vremenskih linija. Veselimo se našem sljedećem projektu, obrazovnoj platformi za liječnike kralježnice iz cijelog svijeta.

jaap
JAAP HOOGLAND Direktor, Hoogland Spine, Njemačka

Nakon što sam radio s Robertom na različitim projektima, mogu potvrditi da će on biti od koristi bilo kojoj organizaciji u potrazi za posvećenim marketinškim stručnjakom koji nije samo vješt u svojoj primarnoj odgovornosti za rad, nego je također odan, pošten i zabavan prema onima koji rade s njim.

seq
SELWYN UBELS Hoogland Spine, Njemačka

Roberto je sjajan partner i kolega. Radeći zajedno skoro 10 godina uvjerila sam se u njegove vrhunske sposobnosti i izvanredne poslovne rezultate koje u suradnji s njim postižemo.

sanja
SANJA ČIBARIĆ Specijalna bolnica Aksis
JAVITE NAM SE

Kontakt obrazac

NAŠI KONTAKTI

VERSADO
obrt za informatiku i marketing
vl. Roberto Posavec
Blok Vladimira Nazora 6,
32100 Vinkovci, Hrvatska
mob. +385976468506
versado@versado.hr

to top button