REFERENCE

NAŠI KLIJENTI
špehar_logo_vodoravni_boja_svijetla_pozadina

Dental Špehar

Za ordinaciju Dental Špehar po narudžbi smo izradili vizualni identitet, logotip, posjetnice i Internet stranicu. Također za klijenta upravljamo i marketingom i društvenim mrežama.

aksis-logo-en-horizontal

SB Aksis

Sa Specijalnom bolnicom Aksis surađujemo od samih njenih početaka, dakle već skoro 10 godina. Za bolnicu upravljamo cjelokupnim marketingom, te asistiramo u međunarodnim odnosima.

adeo-logo

Aparthotel Adeo

Za klijenta upravljamo Internet stranicom, lokalnom mrežom i kompletnim marketinško-prodajnim sustavom.

psd-samo-glavni

Istraživač Benz

Za tvrtke Istraživač i Istraživač Benz vodimo brigu o informacijsko-komunikacijom sustavu i tehnologiji, backup rješenjima i održavanju.

selce logo

Terme Selce

Našem partneru Poliklnici Terme na raspolaganju smo za savjetovanje o marketingu, prodaji i zdravstvenom turizmu.

logo-tassi

Laser Spine Center

U suradnji sa slavnim talijanskim neurokirurgom, razvili smo Internet platformu kao centralno mjesto za edukaciju u laserskoj kirurgiji.

ISKUSTVA

Što naši klijenti kažu?

S gosp. Posavcem surađujem od 2009. godine na raznim projektima, primarno za razvoju i promociji zdravstvenog turizam u Hrvatskoj. Pored toga zajedno smo napisali 2 knjige. Njega i njegov tim mogu preporučiti kao kvalitetne i pouzdane partnere za sve zadatke.

safticmala
ROBERT SAFTIĆ Ravnatelj, Specijalna Bolnica Aksis

Roberto je pionir u promicanju minimalne invazivne kirurgije kirurgije u Zagrebu i ima izvrsne vještine u IT menadžmentu za poboljšanje odnosa liječnika i pacijenata. On je precizan i moćan u izvođenju kao multitalent u povezivanju pacijenata diljem svijeta s visoko-kvalificiranim kirurzima za rješavanje problema s kralježnicom. Njegov završni rad o multimediji u zdravstvenom turizmu je izvrstan. On nije samo pravi profesionalni menadžer, već i prekrasan čovjek s toplim radom u suradnji s poštovanjem za individualna mišljenja.

zeegers
WILLEM ZEEGERS Liječnik, Nizozemska/Njemačka

Roberto je posvećen promociji napredne kirurgije kralježnice i blisko je uključen u izvrstan posao koji se radu u hrvatskim bolnicama. On je također dragocjen i odan prijatelj.

knight
MARTIN KNIGHT Liječnik, Engleska

Ja sam dr. Gian Paolo Tassi, talijanski neurokirurg s više od 26 godina radnog iskustva u svim neurokirurškim poljima. Uvjeravam Vas, u skladu s mojim osobnim i izravnim iskustvom, da je Roberto Posavec najbolji stručnjak u medicinskom marketingu i povezanim Internetskim pitanjima.

tassi
GIAN PAOLO TASSI Liječnik, Italija

Bilo je veliko zadovoljstvo raditi s gospodinom Posavcem posljednjih godina na raznim projektima. Njegova predanost, stručnost, pouzdanost i osobnost pomogli su nam postići sve ciljeve unutar očekivanih vremenskih linija. Veselimo se našem sljedećem projektu, obrazovnoj platformi za liječnike kralježnice iz cijelog svijeta.

jaap
JAAP HOOGLAND Direktor, Hoogland Spine, Njemačka

Nakon što sam radio s Robertom na različitim projektima, mogu potvrditi da će on biti od koristi bilo kojoj organizaciji u potrazi za posvećenim marketinškim stručnjakom koji nije samo vješt u svojoj primarnoj odgovornosti za rad, nego je također odan, pošten i zabavan prema onima koji rade s njim.

seq
SELWYN UBELS Hoogland Spine, Njemačka

Roberto je sjajan partner i kolega. Radeći zajedno skoro 10 godina uvjerila sam se u njegove vrhunske sposobnosti i izvanredne poslovne rezultate koje u suradnji s njim postižemo.

sanja
SANJA ČIBARIĆ Specijalna bolnica Aksis
JAVITE NAM SE

Kontakt obrazac

NAŠI KONTAKTI

VERSADO
obrt za informatiku i marketing
vl. Roberto Posavec
Blok Vladimira Nazora 6
32100 Vinkovci, Hrvatska
mob. +385976468506
versado@versado.hr

to top button